Unghii false cu gel pe jumatate de tip

 1. Procedeu de pregatire Unghia naturala se pregateste pentru aplicarea tipsurilor, astfel se taie unghia la marimea corespunzatoare dupa care se pileste suprafata, ca unghia sa devina scamoasa, inasprita. Se deprafuieste si se aplica Primer(degresant) sau  (dehidratant pentru mainile care transpira sau contin prea multa grasime), si se asteapta uscarea acestuia(inalbirea suprafetei unghiei).
 2. Alegerea marimii tipsului Ultra FormDeep CurveTips French sau Crystal Tips.
 3. Lipirea Tipsului
 4. Aranjarea si taierea lungimii tipsului
 5. Pilirea tipsului la un nivel cu unghia naturala, inasprirea suprafetei
 6. Curatarea de praf, dezinfectare, degresare(degresam doar unghia naturala)
 7. Aplicarea gelului de baza, intr-un strat foarte subtire, acesta ajuta la aderarea mai buna a gelului(se ususca la lampa UV 1-2 minute).
 8. In cazul in care facem unghii french urmatorul pas este aplicarea gelului alb, aici folosim gel Extreme White, acesta este alba ca laptele si nu este dens, se intinde usor (daca dorim ca sa fie mai cu efect french-ul putem folosi sub gelul alb si un strat mai subtire de gel roz ).
 9. Se aplica gelul transparent intr-un strat mai gros, acest gel putem lasa sa curga de pe pensula, nu se aplica ca si lacul(se usuca 3-4 minute, si se lucreaza pe fiecare deget in parte).
 10. Se fixeaza gelul cu Fixator pentru gel(acest lichid se pune pe patratele de sters, sau pe servetele, nu e voie pe vata, acesta se lipeste de gel).
 11. Pilire : pilirea marginilor libere, pilirea suprafetei, formam arcul C. Pilire fina cu buffer, apoi o vom poliza cu un polizor cu trei parti.
 12. Se aplica un strat subtire de Finish gel, care ii va da luciu unghiei(nu este nevoie de fixare). Peste acest strat putem lacui daca este nevoie. Daca nu, cu ulei de cuticule vom netezi unghiile si cuticulele.